Zonnepanelen

Wij zijn het bedrijf dat zorgt voor de beste zonnepanelen installatie in Eindhoven en omstreken. Dankzij onze gedegen kennis van zonnepanelen kunt u er zeker van zijn dat onze werknemers u de beste service en kwaliteit bieden. Bovendien in overleg met u weten wij snel wat uw noden, problemen en/of wensen zijn. Op basis hiervan stellen onze specialisten één of enkele mogelijke oplossingen voor. Op maat van uw bedrijf of woning installeren we de beste oplossing voor u!

groene stroom zonnepanelen

De overstap naar solar is hier

Door op een efficiënte manier gebruik te maken van de hernieuwbare energie van de natuur, bespaart u geld en doet u tegelijkertijd het milieu een plezier.

Onze service

Er is keuze uit verschillende merken en capaciteit. Laat u adviseren door een van onze adviseurs voor de meest optimale oplossing.

GreenNRG warmtepomp installatie

Gespecialiseerde installateurs

Wij staan borg voor het hele traject van de engineering, de productie en de montage voor de zonnepanelen die u nodig heeft. Dankzij onze geschoolde monteurs kunnen wij de grootste deskundigheid aan de dag leggen, waardoor u tijdens het monteren van uw nieuwe zonnepanelen zo weinig mogelijk overlast heeft.

GreenNRG warmte warmtepomp

Montage

Wij werken uitsluitend met eigen werknemers. Op deze manier weten we dat zij gewapend zijn met de nodige kennis. Wij zijn goed op de hoogte van de nieuwste technische toepassingen. Wij bereiden al vanaf het begin van de aanleg de zonnepanelen goed voor.

greennrg warmtepomp eindhoven

Reparatie & Service

Wanneer de zonnepanelen zijn geïnstalleerd, staan ​​wij altijd voor u klaar met ondersteuning en assistentie. We hebben ook bekwame servicemonteurs die reparaties en service uitvoeren.