Wie zijn wij

Groene energie

GreenNRG is het bedrijf in Eindhoven dat de installatie van zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming verzorgt. Elke installatie dat wij leveren is van hoge kwaliteit en wordt uiterst professioneel geïnstalleerd. Dit altijd in nauw overleg met u om ervoor te zorgen dat al uw noden opgelost raken. Onze installateurs zijn daarnaast ook steeds goed op de hoogte van de nieuwste snufjes op het gebied van installatie technieken.

Veel ervaring en het beste kwaliteit

 

Wij staan dus garant voor degelijk geïnstalleerde zonnepanelen, warmtepompen en vloerverwarming. Onze jarenlange ervaring biedt ons de kennis van deze technologieën. Doordat we al jaren vertrouwd zijn met deze installaties, hebben we een gedegen kennis opgebouwd. Deze grote ervaring heeft ons immers kennis laten maken met allerhande systemen en technieken. Hierdoor kunnen wij u goed en grondig advies geven en u de beste oplossing aanbieden.

F-gassen-certificaat-Dekra-Seal
\

Vakkundige installateurs

Wie zijn wij? Dit zijn wij! Gecertificeerd installatie techniek bedrijf met ervaren monteurs.

\

Gecertificeerd installatie bedrijf

Verschillende certificaten in beheer. U mag dit ten alle tijden op vragen. Neem hiervoor contact met ons op.

\

Ervaren monteurs

Meer dan 15 jaar ervaring en altijd op hoogte van de nieuwste technologieën. 

zonnepanelen boerderij hoofdpagina wie zijn wij

F-Gassen certificaat

GreenNRG is een onderdeel van Coolvent welke in het bezit zijn van de juiste certificaten. Zoekt u een bedrijf in deze omgeving aarzel dan niet om ons te contacteren en een vrijblijvende, gratis offerte aan te vragen. Op deze manier bent u zeker dat u zonnepanelen, warmtepompen en/of vloerverwarming aankoopt, die professioneel wordt geïnstalleerd en wordt afgewerkt met de grootste deskundigheid. Contact ons vandaag nog!

Schoon. Herbruikbaar. Efficiënt.

Groene energie, groene stroom. Dit is voor altijd en voor altijd herbruikbaar. Het is gratis en altijd beschikbaar. Voor jou, voor mij en voor de hele wereld. Een schone wereld…

Begin vandaag