Warmtepomp

Wij staan in voor de montage van uw warmtepomp in de regio van Eindhoven. Kiest u voor een professionele afwerking, een persoonlijke aanpak van uw problemen en een grote deskundigheid, dan kiest u voor GreenNRG. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij namelijk snel de beste oplossing voor u te vinden. Ook kunnen wij u gemakkelijk advies geven hoe het nog beter kan. Enthousiast? Kijk dan snel verder of neem contact met ons op.

warmtepomp-greennrg

De overstap naar groen is hier

Door op een efficiënte manier gebruik te maken van de hernieuwbare energie van de natuur, bespaart u geld en doet u tegelijkertijd het milieu een plezier.
Kies voor service, ervaring en kwaliteit voor het verduurzamen van uw huis.

A-merken warmtepompen

Wij werken alleen met de beste fabrikanten met betrekking tot de warmtepomp zoals Valliant en Remeha. Hiervan weten wij dat u een goed apparaat in huis haalt en u op de juiste pad zit naar een beter milieu.

Onze service

In het kader van duurzaamheid is het aanschaffen van een warmtepomp een uitstekende keus. Daarnaast garanderen wij u een goede opbrengst. Dit realiseren wij door u advies te geven over de beste oplossing.

GreenNRG warmtepomp installatie

Vakkundige monteurs

Wij staan garant voor een uitstekende montage van uw warmtepomp. Onze specialisten hebben een gedegen kennis over de nieuwste technologieën. U kunt kiezen tussen verschillende merken. Wij zijn ervan overtuigd dat deze merken de beste zijn voor alle warmtepomp-oplossingen. 

GreenNRG warmte warmtepomp

Installatie

We hebben in de loop der jaren veel warmtepompen geïnstalleerd. Het is een product dat aanzienlijk is toegenomen en vaak wordt gebruikt als aanvulling op bestaande verwarming.  Met dit apparaat kunt u uw stookkosten aanzienlijk verlagen. Uw product wordt altijd gemonteerd door een gecertificeerde specialist.

greennrg warmtepomp eindhoven

Reparatie & Service

Wanneer uw product is geïnstalleerd, staan ​​wij altijd voor u klaar met ondersteuning en assistentie. We hebben ook bekwame servicemonteurs die reparaties en service uitvoeren. U hoeft ons maar te bellen en wij zijn daar.